Selecteer een pagina

ALS RAKEN VERBINDEN WORDT, VOLGT DELEN VANZELF

HERO videocontent is rijk in kleur, vorm en inhoud. Sprankelt, raakt, emotioneert, beweegt.

HERO videocontent maakt impact.

Impact maken met film, video en tv

{

Documentaires, promo’s, tv-programma’s, eventfilms, one-day-edits; we did and do it all. Maar het is maar een vorm. Een belangrijke keuze, echter in onze ogen niet de belangrijkste. Jouw verhaal vertellen, jouw boodschap overbrengen op een manier die impact maakt; dat is belangrijk.  

Televisie is een prachtige plek om keihard op je bek te gaan, op te staan en te leren wat de kijker wilt. Iedereen werkend bij Pineapple Productions werkt of werkte in het televisievak. Niet omdat televisie heilig is, wel omdat je (kilo-)meters maakt. Omdat je leert wat kwaliteit is en wat niet. Omdat je onder tijdsdruk leert werken. Omdat je weet welke (oneindige) keuzes er te maken zijn.

Impact maken doen wij door te luisteren, door aan te voelen wat nodig is om het verhaal zo puur en integer mogelijk te brengen, door ons als een kameleon te gedragen. Voeg daar de laatste technieken, online marketing insights en veel creatief vermogen aan toe en dan heb je een echte Pineapple productie. Standing tall, wearing a crown and sweet on the inside.

Pineapple Productions

Pineapple Creatie (2020)

sepsisnet

 3 medische video’s

Zomer 2020

Voor Stichting SepsisNet Nederland maakten wij 3 films: 1 over de impact, 1 over het verloop en 1 over de alarmsymptomen van sepsis.

check de films

Nima-MD2019-

NIMA Marketing Week

Augustus 2020

Voor de NIMA Marketing Week mochten wij de promo en intro maken.

CHECK de films

Screenshot-film-Elke

De droom van…

Zomer 2020

Voor het 3e jaar op rij produceren en regisseren wij droomdagen voor kinderen met een huidaandoening. I.o.v. Neutral en het Huidfonds.

CHECK de films

Pineapple Creatie (2008 – 2019)

ricoverhoeven

Make-A-Wish

2016-2018

Voor Make-A-Wish Nederland maakten wij one-day-edits van wensen en events.

check de films

wijstrijdenalpentocht

Alpe d’Huès – Alpentocht

2016

Voor de Alpentocht maakten wij een aftermovie met impact.

CHECK de film

Screenshot-film-Elke

Promo Open Toptrouwlocatie Route 

2019

Laten zien hoe je de Open Toptrouwlocatie Route kunt beleven. Dat was de opdracht voor deze promo.

CHECK de film

Wat mij echt drijft is iets achterlaten

{

Mijn officiële bio zou er als volgt uitzien. Studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschap, leerde het vak van Guus Verstraete en volgde een droomstage bij Yorin Travel. Regisseerde op 21-jarige leeftijd live tv-programma’s bij Endemol en werkt sindsdien als creative en regisseur voor tv en online videocontent.

Maakte uitstapjes in de entertainment- en eventbranche. Richtte de Nederlandse TrouwBranche Organisatie op inclusief concepten als de Open Trouwlocatie Dag, het Keurmerk Trouwen, de Trouw(-branche)monitor en Dutch Wedding Awards. Runde het platform mamaNL en was jarenlang manager van Xander de Buisonjé.

Maar wat mij echt drijft is iets achterlaten. Mensen in beweging zetten. Een boodschap meegeven. Betekenisvol zijn. Door impactvolle videocontent te creëren motiveer ik mensen iets te doen of te laten, mag ik ze emotioneren of entertainen. En dat vind ik het mooiste dat er is.

- Brenda Leusink

Happy klanten

Met Brenda heb ik zowel bij BBP Media, als bij mijn vorige werkgever Make-A-Wish samengewerkt. En met veel plezier!

Brenda heeft precies voor ogen wat ze wil en wat hiervoor nodig is. Voor ons grootste event bij BBP Media heeft Brenda in korte tijd en met weinig middelen een promofilm neergezet waar iedereen erg blij mee was. Door de juiste afstemming in het begin was er nauwelijks feedback op het 1e voorstel en konden we snel live!

Schakelen met Brenda is fijn en door haar creatieve ideeën kom je snel tot een script waar je blij van wordt.

Yvette van Wijk - Marketeer BBP Media

Brenda is jarenlang de vaste regisseur van onze TV formats op RTL 4. Wat vind ik het fijn om met haar te werken! Brenda is creatief, betrokken en geen groep (cast – en crewleden) is te groot voor haar om aan te sturen. Indrukwekkend om te zien. Ze vertaalt alle ideeën van opdrachtgevers naar een verhaal, is altijd goed ingelezen over het onderwerp, is betrokken bij de montage van de productie en onze opdrachtgevers praten vol lof over haar. Daarnaast is Brenda altijd opgewekt en positief, wat het fijn maakt om haar binnen je team te hebben. Brenda, bedankt voor jouw mooie werk.

Mike van Doorn - Producent Stay In Touch Media

Contact

8 + 4 =

Bel mij

+31 (6) 44541458 

Mail Brenda

brenda@pineappleproductions.nl